Mexen Cubik obdélníková vana 170 x 70 cm s pláštěm a 2-křídlovou zástěnou 80 cm, Průhledné, Chromovaná - 550317070X9008020100

Mexen Cubik obdélníková vana 170 x 70 cm s pláštěm a 2-křídlovou zástěnou 80 cm, Průhledné, Chromovaná - 550317070X9008020100
Mexen Cubik obdélníková vana 170 x 70 cm s pláštěm a 2-křídlovou zástěnou 80 cm, Průhledné, Chromovaná - 550317070X9008020100
Funkce produktu
Akryl+
Akryl+
UV ochrana
UV ochrana
Odolnost vůči rohořím
Odolnost vůči rohořím
Výrobce: Mexen
Řada: Cubik
Ean: 5907709162303
Index: 550317070X9008020100
Barva profilu: Chromovaná
Barva: Bílá
Kratší strana: 70 cm
Delší strana: 170 cm
Popis

Mexen Cubik obdélníková vana 170 x 70 cm s pláštěm a 2-křídlovou zástěnou 80 cm, Průhledné, Chromovaná - 550317070X9008020100

Specifikace výrobku:

Velikost vany: 170 x 70 cm

Materiál: Sanitární akrylát

Barva: Bílá

Typ: Obdélníková / Univerzální

Objem: 175 l

V sadě nastavitelné nohy

Odolnosti vůči zmatnění a UV záření

Obal: 170 cm (přední panel), 70 cm (boční panel)

Velikost paravánu: 80 x 140 cm

Typ: 2 křídla

Montáž: Univerzální

Typ: Pohyblivý

Druh skla: tvrzené

Barva skla: průhledné

Tloušťka skla: 5 mm

Povrchová úprava: Chromovaná

Povrch usnadňující čištění

Vyrovnání nerovnosti stěny

Sada těsnění pro odtok vody

Inovativní řešení použitá v tomto produktu
Akryl+

Použití akrylu v koupelně je velmi praktické řešení. Akryl udržuje teplotu vody dobře a zabrání jí rychlé ochlazení. Má také akustické vlastnosti, díky nimž snižuje hluk v koupelně.

UV ochrana

Produkt je charakterizován vysokou odolností vůči změnám teploty a UV zářením. Barva se nezbarvuje a nezmizí pod vlivem slunečního světla, díky kterému má svůj vzhled po dlouhou dobu, bez ohledu na podmínky.

Odolnost vůči rohořím

Povrch produktu je odolný vůči rohovům a zachovává si jedinečný lesk po mnoho let používání za předpokladu, že správná péče. Pravidelné čištění poskytuje estetický vzhled a trvanlivost produktu.

Perfectclean

Produkt má hladký povrch, který zapůsobí na svou krásu a zdůrazňuje estetický vzhled. Denní péče a čištění povrchů z výsledných nečistot je mnohem snazší a nevyžaduje použití silných detergentů.

Automatické sifony

Automatická vana je součástí sady. Má knoflík, se kterým můžeme otevřít nebo zavřít vypouštěcí ventil bez kopání ruky. Hygienické a bezpečné řešení, poskytování plné kontroly.

Nastavitelné nohy

Vana je vybavena nastavitelnými nohama, které ji umožňují vyrovnat i na nerovném povrchu. Praktické řešení, které zajišťuje větší stabilitu a bezpečnost během používání a snadné instalace.

Easyclean povlak

Inovativní Easyclean povlak má hydrofobní vlastnosti - kapky vody proudí po hladkém povrchu skla a nezanechávají žádné kamenné usazení, což výrazně usnadňuje čištění a zvyšuje ochranu před korozí.

5 mm temperované sklo

5 mm silné bezpečnostní sklo bylo podrobeno zvláštnímu tepelnému ošetření, získávající větší odolnost vůči modřinám a poškození. Poskytuje další pohodlí a bezpečnost během používání.

Profil stěny s nastavením

Instalace obrazovky s profilem zdi je velmi praktické řešení, které vám umožní přesně přizpůsobit obrazovku dostupnému prostoru. Umožňuje nastavení v rozsahu 15 mm a snižuje křivky stěn.

UNI-Mount System

Pomocí univerzálního fixačního systému může být obrazovka namontována vpravo nebo vlevo, v závislosti na vašich potřebách. Tímto způsobem můžete snadno navrhnout sprchu přizpůsobenou prostoru koupelny.

Křídlo se otáčelo o 180 °

Obrazovka je vybavena závěsem trubice, díky kterému lze křídlo otevřít vlevo i vpravo. Jedná se o extrémně praktické řešení, které umožňuje snadný přístup k celému povrchu, zejména při čištění.

Chrání před stříkáním

Efektivní ochrana před rozlití vody během koupání. Obrazovka má těsnění, která se dokonale přizpůsobují sklenici skla a okraji vany. Funkční řešení zajišťující bezpečnost a snadnou údržbu.

2krát

Obrazovka je vyrobena ze dvou křídel s možností skládání. Toto řešení šetří více místa v koupelně a umožňuje vám volně využívat zbývající prostor, když nepoužíváme koupací oblast.

Certifikáty a schválení

Produkt má certifikát hygieny PZH, což potvrzuje dodržování bezpečnostních standardů. Osvědčuje se, že produkt v žádném případě neovlivňuje lidské zdraví a je šetrné k životnímu prostředí.

5letá záruka (pro vanu v sadě)

Vana je pokryta pětiletou zárukou. V případě problémů s zakoupeným produktem vás doporučujeme, abyste nás kontaktovali prostřednictvím kontaktního formuláře nebo telefonicky na číslo horké linky.

2 roky záruky (pro vany s obrazovkou a bydlením)

Obrazovka a bydlení jsou pokryty dvouletou zárukou. V případě problémů s zakoupeným produktem vás doporučujeme, abyste nás kontaktovali prostřednictvím kontaktního formuláře nebo telefonicky na číslo horké linky.

Technické údaje
Série
Cubik
Typ
2 křídla
Delší strana
170 cm
Kratší strana
70 cm
Barva
Bílá
Barva skla
Průhledné
Barva profilu
Chromovaná
Šířka paravanu
80 cm
Typ
Pohyblivý
Odtok
Z boku
Včetně krytu
Ano
Včetně sifonu
Ano
Zkuste také přidat
Komentáře
Produkty z této řady
FAQ
Zeptat se na zboží
Nedávno zobrazené